BORDÁNYBAN TOVÁBB FOLYTATÓDIK A BÖLCSŐDE ÉPÍTÉSE

2024-01-31

Rólunk megjelentBölcsőde építése Bordányban

Az ünnepi időszakban Bordányban egy időre megálltak a fejlesztések, beleértve a bölcsőde építését is. A rossz időjárás miatt ideiglenesen szünetelt a munka, a Bauszer. Kft. munkatársai nem tudtak a kemény fagyban dolgozni. Azonban a jobb időnek köszönhetően, nemrégiben újraindulhatott a bölcsőde építése, és jelenleg a homlokzat és a tető kialakításán dolgoznak a szakemberek. Az önkormányzat tervei szerint szeptembertől már az új épületben fogadják majd a bölcsődés gyerekeket.


A következő cikkben a delmagyar.hu hírportálon megjelent sajtóanyagot olvashatjátok…


Folytatódik a bölcsődeépítés Bordányban

Az ünnepek idejére leálltak a Bordányban zajló fejlesztések, így a bölcsőde építés is. Az időjárási körülmények miatt ideiglenesen szünetelhet a munka, a kemény fagyban nem tudnak dolgozni a vállalkozók. A közelmúltban a bölcsőde építését végző vállalkozó ismét megkezdte a munkát, már a homlokzat és a tető kialakításán dolgoznak a szakemberek. A tervek szerint szeptembertől már ebben az épületben szeretné fogadni az önkormányzat a bölcsődés gyerekeket.

Folytatódik a bölcsődeépítés Bordányban

Folytatódik a bölcsődeépítés Bordányban
Fotó: Török János

Mint korábban megírtuk, a bordányi önkormányzat sikeresen pályázott új bölcsőde építésre. Sokan Bordányban szeretnének családot alapítani, egyre növekszik a gyereklétszám, és az óvoda épületében kialakított mini bölcsőde pedig már nem tudja betölteni feladatát. A bölcsőde az óvoda melletti területen, a Jókai utcában épül meg. A bordányi Apraja-Falva Óvoda és Bölcsőde 145 férőhelyes. 2010-től a 2 év feletti gyermekek részére 14 férőhelyszámmal egy bölcsődei csoport is megkezdte mű­ködését. Az új bölcsőde az óvoda melletti területen, a Jó­­kai utcában épül meg. A 250 négyzetméteres épületben két csoportszobát alakítanak majd ki a szükséges kiszolgálóhelyiségekkel, tejkonyhával és melegítőkonyhával együtt.

Forrás: www.delmagyar.hu

A teljes cikk valamint a képgaléria megtekinthető a DELMAGYAR.HU oldalán: Folytatódik a bölcsődeépítés Bordányban – Galéria