VASBETON SZERKEZETÉPÍTÉS

Vasbeton szerkezetépítés

Szakképzett, sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink és partnereink saját eszközökkel és anyagokkal tudja vállalni zsaluzási és komplett szerkezetépítési munkák elvégzését. Szerkezetépítési feladatoknál a komplett szerkezetek megépítését vállaljuk. Tapasztalt munkatársaink sikeresen dolgoznak, akár rövid daruzási idő mellett, kis építéshelyen, bonyolult geometriájú szerkezetek készítése sem akadály.

Előregyártott szerkezetek készítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a szerkezetek elhelyezésére és a kiegészítő helyszíni beton, és vasbeton munkák végzésére.

Feladatok a vasbeton szerkezetépítés során lehetnek

Helyszíni betonacél szerelés

A széles körben elterjedt betonépítészeti technológiák, alkalmasak téráthidaló, közbenső, és felületképző szerkezetek készítéséhez. Jellemzőjük, hogy rendkívül ellenállóak és nagyvonalú terek alkotását teszik lehetővé.

Monolit vasbeton födém

Egy építkezés sokkal gyorsabb, ha előregyártott pillérek- és gerendák elhelyezésével készül. Statikailag stabilabb szerkezetet ad a hagyományos építőanyagoknál. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kivitelezett vasbeton födémszerkezetek minden esetben az alábbi követelményeknek megfelelnek:

    • statikai
    • méretpontossági
    • víz-, hő-, hangszigetelési, illetve tűz, és fagyállósági követelmények betartásával készülnek.

Helyszíni betonacél szerelés

Helyszíni beton és vasbeton munkáknál a műszaki követelmények betartása mellett egyaránt fontos, a megfelelő erőforrások biztosítása az építési helyszíneken. Ezt mi felkészülten ellátjuk, ezáltal szigorúan betartva a határidőket.

Kehelyalapok

A kehelyalapokat előre gyártott vasbetonból készítik többféle kialakításban, pontalapként pillérek alá. Standard gyári méretekkel készülnek. Itt lehetnek beépítési eltérések, ezért a kehelyalap alá külön síkalapot készítünk, melyekkel biztosíthatjuk a megfelelő teherbírást és eloszlást.

Vasbeton koporsófödém készítés

A koporsófödém esetén az épület falazata és a tető szögben álló síkjainak anyaga egységes, így a fizikai, hő-és hangszigetelési tulajdonságai egyformák. A hőhidak kialakulásának esélyét csökkenti.

Helyszíni monolit beton, vasbeton szerkezetépítés, magasépítés

 


Mit tudunk a vasbeton szerkezetépítésről?

Energiatakarékos: A külső falszerkezet lehetővé teszi, extra vastag hőszigetelés felhelyezését, így különösen energiatakarékos épület készíthető. A falak sajátos helyzetéből adódóan ez mégsem jelent majd extra vastag és esztétikátlan falazatot.

Korlátlanul variálható: A rendszer sajátosságaiból adódóan a belső terek korlátlanul módosíthatóak.

30%-kal gyorsabb építés: A speciális és alapos szervezésnek köszönhetően az építési idő akár 30%-kal is csökkenthető.

Időtálló, stabilitást ad: Masszív szerkezet alakítható ki, aminek köszönhetően a ház stabilabb, időállóbb lesz!

Nem igényel vakolást: A födém és a fal szerkezetek felületképzés előtt nem igényelnek vakolást, ami jelentősen gyorsítja a folyamatokat.

A terület hatékony növelése: Az épület tartó falai a hagyományos szerkezetépítési megoldásokhoz képest keskenyebbek, így a belső hasznos térnövekedés 5-6%-ot is elérheti.

A belső kialakítás speciális előnyei: A felület hűtés-fűtés csőhálózata, zsaluzatban elhelyezhető.