MUNKÁSSZÁLLÓ

MunkásszállóÚj és felújított munkásszálló Szeged vonzáskörzetében

Munkásszálló Mórahalom

Az új munkásszálló Szeged és környéke munkavállalói számára optimális elhelyezkedést és kényelmes szálláslehetőséget kínál, így előfoglalásával garantálhatja a minőségi munkahelyi elszállásolást. A földszinten a vendégeket recepció, fogadó, lobby-közösségi tér és 2 kiszolgáló helyiség várja. Az első és második emeleten egy-egy tágas közösségi tér és 2-2 mosoda-kiszolgáló helyiség található. A lakóegységek személyes kényelmet biztosítanak, saját főzőhellyel, WC-vel és fürdőszobával rendelkeznek.

Kérjük, éljen a lehetőséggel, és foglaljon elő a 2025. év elején átadásra kerülő új kivitelezésünkben, ami egy háromszintes munkásszállót foglal magában Mórahalom településen, Szeged közelében. Az épület földszintjén és két emeletén összesen 24 darab 2 ágyas és 18 darab 3 ágyas lakrész kerül kialakításra, minden szinten elérhetővé téve 2 fős és 3 fős szállásokat, összesen 14 lakrész per szint.


További információ a ingatlanokról, valamint bővebb felvilágosítás a munkásszállóról és előfoglalás +36-20/556-6769-es telefonszámon, vagy az  admin@bauszer.hu címen kérhető.

Munkásszálló Röszke

Munkásszálló, Röszke

Röszke telephelyünkön rövidesen megnyílik egy új, 40 fő befogadására alkalmas munkásszálló, melyet 3 hónapon belül minimum 20 fővel lefoglalhat és beköltözhet. A szállás ideális elhelyezkedése révén könnyen elérhető a Szegeden épülő BYD elektromos autógyár is, mindössze 20 perc alatt.

A modern munkásszálló kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a kényelemre és a funkcionalitásra. A szálláson kínált lakóegységek magukban foglalják a személyes tér és a közösségi élmény harmóniáját. Az egyedileg kialakított lakrészekben minden igényt kielégítő felszereltséggel találkozhatnak a vendégek, beleértve a saját főzőhelyet, fürdőszobát és WC-t.

Az előzetes foglalás lehetősége egyedülálló lehetőséget nyújt azoknak, akik minőségi munkásszállásra vágynak a Szeged környéki munkavállalás során. Foglaljon most, hogy biztosítsa magának és csapatának a kényelmes és jól elhelyezett szállást a közelgő projektjeik során.

 

További információ kérhető angol és magyar nyelven is az admin@bauszer.hu címen, illetve a +36-20/556-6769-es telefonszámon.

Munkásszálló apartman Mórahalom

Egyetértünk abban, hogy a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a minőségi munkásszállás. Mórahalom városközpontjában elhelyezkedő 4 önálló, magas színvonalú társasházi lakás kiváló lehetőséget biztosít a tartós munkavállalók elszállásolására. Az elhelyezkedés különlegessége, hogy a munkásszálló Szeged és környéki munkavállalók számára lett kialakítva, kiemelten figyelve a minőségi környezet és a kényelem szempontjaira.

A modern és jól felszerelt lakások kényelmes otthont nyújtanak a munkavállalóknak hosszú távú elhelyezés esetén. A szállások az egyedi igényeket szem előtt tartva lettek kialakítva, magukban foglalva a korszerű felszereltséget és a funkcionalitást. A munkavállalók itt megtalálják a nyugalmat és a kényelmet, miközben könnyen hozzáférnek a környékbeli munkalehetőségekhez. A munkásszálló Szeged területén és annak környékén dolgozók számára ideális választás a minőségi elhelyezés biztosítása érdekében.További információ kérhető angol és magyar nyelven is az admin@bauszer.hu címen, illetve a +36-20/556-6769-es telefonszámon.