IPARI LÉTESÍTMÉNYEK KIVITELEZÉSE

Ipari megoldásokIpari létesítmények kivitelezése

Vállalkozásunk vállalja egyedi ipari létesítmények megvalósítását.

Előfordul, hogy az ipar, kereskedelem, egészségügyi, vagy az állami szektorban lévő beruházások esetében a kivitelezési munkálatoknak az speciális igényeknek, előírásoknak kell megfelelni.
Ez a kivitelezési folyamat is lépéseiben a generál kivitelezés folyamatának felel meg, viszont tele van sajátoságokkal, melyeket szem előtt kell tartanunk.
Az ipari létesítmények speciális kivitelezési igényei formájukban, méretükben, teherbírásukban és egyéb feltételeiben nyilvánul meg.
A sajátossága ezen épületeknek, hogy az egyedi elvárások, és egyedi kivitelezési tervek alapján, különleges egyeztetések történnek, amely során minden részletet szigorú szabályok szerint rögzítünk. Ez alapozza meg a generálkivitelezés során végrehajtásra kerülő feladatok pontos lépéseit.

Főbb szempontok a kivitelezését illetően

Mivel nagy létesítményről van szó, ezért fontos a folyamatos kommunikáció a partnerekkel.

A vállalkozás egyediségét belevinni az amúgy hagyományos építészeti megoldásokba.

Nem csak az a fontos, hogy építészetileg legyen tökéletes az épület, hanem fontos, hogy funkcionálisan is megfeleljen az előírásoknak.

Az ipari létesítmények kivitelezésben professzionális szakértelemmel rendelkező kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, ennek köszönhetően megtanulták úgy megvalósítani a megrendelő elképzelését, hogy az állandó kommunikációnak hála az egyediség éppúgy megjelenjen, mint a funkcionalitás és a tökéletesség.

Miért minket válasszon az ipari létesítményének kivitelezéséhez?

Kollégáinknak és a cégvezetésnek is a legfontosabb a minőség, hiszen csak így lehet hosszútávú, állandó ügyfeleket és jó hírnevet szerezni.

Kollégáink rugalmasan alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez, folyamatos kapcsolattartásban működnek.

A legjobb beszállítókkal állunk kapcsolatban, ezért a legjobb árakkal, leghatékonyabb időmenedzsmenttel tudunk beszerzéseket intézni

Vállalatunk részéről a projektmenedzsment, és az építésvezetés belső erőforrásból, míg a kivitelezés belső erőforrás mellett olyan szakemberekekből áll, akik már előtte bizonyították szakértelmüket, rátermettségüket az ipari létesítmények kivitelezésében.

Az ipari létesítmények kategóriájába a gyárak, üzemek, csarnokok, illetve a logisztikai épületek tartoznak. Cégünknek nagy gyakorlata van mind a raktárcsarnokok, mind pedig a termelő üzemek és kiszolgáló létesítményeik épületgépészeti kialakításában és generálkivitelezésében.

Amikre büszkék vagyunk

Ipari létesítmények kivitelezése

Ipari létesítményeknél mindenkinek a nagy, hatalmas, monumentális kifejezések jutnak eszébe.

Cégünk büszke arra, hogy nagy volumenű projektek elvégzésében is szerzett már tapasztalatot. Több nagyobb kivitelezést is vállaltunk már az évek során, minden megrendelőnk elégedett volt a végeredménnyel.

Ipari létesítmények kivitelezése

Jellemzően gyárak, ipari létesítmények, vízművek voltak a megrendelőink.

Ipari létesítményekben végzett munkáink

ISD Dunaferr Zrt

  • Nagy olvasztómű felújítás
  • Ikerfáklyatorony kivitelezés
  • Kamragázvezeték építés
  • Kohó átépítés

Aszfaltozási munkák

  • Közösségi közlekedés projektek
  • Szegedi Ipari Park belső utak

Ivóvízminőség-javító beruházás kivitelezése

  • 10 településen a szolgáltatott ivóvíz minőségének javítására. Víztisztító technológia megvalósítása a kapcsolódó létesítményekkel (épületek, kutak, műtárgyak) és a vízellátó hálózat tisztítási és rekonstrukciós munkáival együtt.

JWH Komárom

  • koreai megrendelő részére tartálypark vasbeton szerkezet építési munkák: alapok és kármentő medence

Givaudan Makó

  • svájci megrendelő részére folyamatosan működő élelmiszeripari üzemi körülmények között vasbeton szerkezetek átalakítási és építészeti munkái (40cm-es VB födémek átvágása és azok pótlólagos építése)