CSARNOKÉPÍTÉS

CsarnoképítésIpari, mezőgazdasági és raktár csarnok építése

Építőipari vállalkozásunk már 30 éves tapasztalattal rendelkezik csarnoképítés projektek megvalósításában országszerte.

Tapasztalatunk, szakmai hozzáértésünk, megbízhatóságunk és szolgáltatásunk mindig a megrendelő szolgálatába állítjuk, hogy a leghatékonyabb megoldást találjuk meg partnereink számára. Mindig határidőre és kiváló minőségben valósítjuk meg a projekteket.

Elsődleges feladatunk a munkafolyamatok hatékony szervezése mellett, a tervezésben való segítségnyújtás (optimalizálás), kivitelezés, és az átadási folyamatban való közreműködést is. A rengeteg különböző típusú épület (raktár, mezőgazdasági és ipari csarnok, műhely, termény tároló stb.) kivitelezése (a tervezéstől az átadásig) teszi cégünket igazi szakértővé a kivitelezés területén.

Ránk bízhatja csarnokának építkezését, mert

Szem előtt tartjuk a gazdaságosságot

Az egyedi tervezések megoldások nem jelentenek kihívást számunkra

Optimalizált és rövid projektfeldolgozási idő a magas fokú előregyártásnak köszönhetően

Gyors reagálás

Professzionális kivitelezés

 

Generál kivitelezésünk során 2012-2022-os években átadásra került mintegy 14.000 m2 összterületű ipari csarnok, úgy mint: Gépjármű alkatrész üzlet és raktár Szegeden; Hűtőt, manipulálót, szociális helyiségeket és irodákat tartalmazó csarnoképület Ásotthalmon, Gáztöltő üzem Dunaharasztiban.

Csarnoképítés

SOL, Dunaharaszti

A Mórahalmon található ipari parkban a következő ipari épületek kivitelezését végeztük: Mórahalom Inkubátorház; Gépjármű javító csarnok és műhely; Acélszerkezet gyártó csarnoképület; Sírkő megmunkáló üzem; Meglévő fémmegmunkáló üzem bővítése; Ipari csarnoképület; Csomagolóanyag gyártó csarnoképület; Glett gyártó csarnoképület; Gépészeti szerelvény összeszerelő csarnoképület.

Ezek mellett elkészült Kisteleken és Balástyán egy-egy csarnok és irodaépület is, valamint Zsombó településen egy meglévő fólia gyártó csarnoképület átalakítását és bővítését végeztük el.

9 hónapos kivitelezést követően 2020. januárban Dunaharasztiban adtuk át az ott megvalósult technológiai gáztöltő üzem, irodaépület és csarnok együttest, ahol az épületek összesen cca. 3.000m2-t fednek le, a burkolt külső környezet felülete pedig nagyságrendileg 8.000 m2.

Csarnoképítési projektek megvalósítása az alábbi területeken

Termelő csarnokok

Mezőgazdasági csarnokok

Gyárak, Üzemek

Raktárak és logisztikai csarnokok

Üzletek

Autókereskedő- és szerelőműhelyek

Sportcsarnokok

Önkormányzati épületek

A könnyűszerkezetes csarnoképítés szakaszai

A könnyűszerkezetes csarnoképítés szakaszokra tagolódik, melyekből az összes munkáltatókat is végezzük igény szerint:

TERVEZÉS: kaphatunk kész tervet, vagy akár a tervezésben is a megrendelő segítségére lehetünk. Kész terv esetén is munkatársaink vállalják annak szakmai ellenőrzését, hogy a beruházó a legnagyobb előnnyel építse fel csarnokát. (legyen az anyagi vagy használhatósági előny).

FÖLDMUNKÁK: Amennyiben ránk bízza csarnoka kivitelezését és a földmunkák elvégzését, Önnek semmi plusz feladata nincs. Ha a terület gazos, megtisztítjuk, ha belógnak ágat a közeli fákról, azt eltávolítjuk. Minden feladatot elvégzünk, amely a tereprendezéssel jár, ha szükséges akkor az illetékes hatóságok bevonásával.

ALAPOZÁS: Az alapozás az egyik legfontosabb része a munkának. Egy jó alap eldöntheti a beruházás szerencsés kimenetelét.

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS: Az acélszerkezetes csarnokok ma már a elengedhetetlen részei az iparágak egy jelentős részében. Az acéllal való munka speciális szakértelmet igényel, melyre kiváló csapatunk áll rendelkezésre, több évtizedes tapasztalattal.

ACÉLSZERKEZET ÁLLÍTÁS: Nem elég a tervek alapján a csarnok szerkezetét legyártani, azt megfelelő módon kell összeszerelni is. A pontatlan munka hosszútávú problémákat okozhat, ezért fontos a szakszerűség.

SZENDVICSPANEL, TRAPÉZLEMEZ SZERELÉS: A csarnoképítés leglátványosabb része. Itt lesz láthatóvá a csarnok végleges formája, szerkezete

IPARI PADLÓ KÉSZÍTÉS: Az ipari padló készítése többet jelent mind műszaki tartalmában, mind kivitelezésében a műgyanta padlóbevonatoknál. Az ipari padlók tervezése és készítése összetett, szaktudást és nagy odafigyelést igénylő feladat.

SZÁLLÍTÁS: Amikor kivitelezőt választ nem elhanyagolható szempont, hogy saját gépjármű parkkal rendelkezzen a vállalkozás. A szállítással költségek takaríthatóak meg, melyet mi rendelkezésre tudunk bocstani a  kivitelezés érdekében.