ELADÓ INGATLANOK

Eladó ingatlanokÚj építésű Társasház

Társaságunk a nemzetközi és hazai generálkivitelezésben szerzett pozitív, és sikeres visszajelzések alapján 2005-ben tevékenységi körét bővítette társasház építéssel és kivitelezéssel. Több, mint 15 éves tapasztalattal vállaljuk a társasházak kivitelezését, akár saját beruházás keretében is.  Társasházaink megtalálhatóak az ország számos területén, úgy mint Budapesten, Szegeden vagy akár Mórahalmon is.

Környezettudatos szemléletünk értelmében előnyben részesítjük a megújuló energiát hasznosító rendszereket, ezért amikor a lehetőség engedi, azokat alkalmazzuk.

Társasházaink építése során – hasonlóan a generálkivitelezésben nyújtott szolgáltatásainkhoz – gondoskodunk minden szükséges folyamat lebonyolításáról a mérnöki tervezéstől az átadás pillanatáig.

Társasházai lakásainkat szerkezetkészen értékesítjük, megkönnyítve a leendő vásárlóink dolgát, hogy egy kézben történjen minden egyeztetés, időt és felesleges kiadásokat megkímélve. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy az épületeinkben a beépített anyagok minőségére, hogy ezzel is garantálni tudjuk a hosszútávú használatot.

Jelenleg eladó ingatlanok:

6782, Mórahalom, Szegedi út 25 – Új építésű Társasház

Az ingatlan jellemzői:

Mórahalom frekventált helyén, a fürdőtől 400 m-re, a belvároshoz közel, új építésű társasházban lakások eladó. Jelenleg szerkezetkész állapotban vannak, de kulcsrakészen kerülnek átadásra. Jelenleg félkész állapotban vannak, de a vevő igényeinek megfelelően készül el kulcsrakészen, és úgy kerül átadásra.

Kiváló helyen, boltokhoz, étteremhez, központhoz közel. 25 Kw napelemmel rendelkező ház, gazdaságos, BB energiahatékony. Rendkívül alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. Minden beépített elem a gazdaságosság szempontjait veszi figyelembe.

Az aktuális négyzetméter árak felől, valamint az  ingatlanokról bővebb felvilágosítás a +36-20/556-6769-es telefonszámon, vagy az ingatlan@bauszer.hu címen kérhető.