HAMAROSAN ÉPÜL AZ ÚJ MUNKÁSSZÁLLÓ SZEGED VONZÁSKÖRZETÉBEN

Folyamatban     Mórahalom

GenerálkivitelezésMunkásszálló Szeged vonzáskörzetében

Az utóbbi években egyre növekvő igény mutatkozik munkásszállók iránt az ország minden területén. A megnövekedett igényre válaszolva a Bauszer Kft 2023. évben jelentős saját beruházásba kezdett. Ennek eredményeképp lesz elérhető szállás nem csak a megyeszékhelyen, hanem a környező településeken is. Így épül munkásszálló Szeged környékén, pontosabban Mórahalom és Röszke településeken.

Az igények megnövekedésében számos tényező játszik közre, melyek közül kiemelkedik a város gazdasági és ipari fejlődése. Fontos szempont, hogy a munkaerő mobilitása növekedjen a régióban. A munkavállalók hatékony és megfizethető elhelyezést keresnek a munkahelyeikhez közel. Ezen okból lesz egyre több munkásszálló Szeged területén és a környező települések.

Új munkásszálló építése Mórahalmon

A „Munkásszállások kialakítása” elnevezésű sikeres pályázat keretében indult útnak egy hosszútávú beruházási projekt. 2023-ban előkészített, 2024-ben kivitelezésre kerül Mórahalom településen egy 102 személyes befogadóképességű munkásszállás.


A beruházás célja elsősorban munkaerő mobilitásának elősegítése Szeged és vonzáskörzetében. Mivel egyre több beruházás érkezik a megyébe, például a Szegeden megépülő BYD elektromos autógyár, ezért szükséges a munkaerő elhelyezése. A munkásszálló célja a leendő munkavállalók tartós elhelyezkedésének támogatása vagy a Szeged BYD autógyárhoz kapcsolódó kivitelezői kör elhelyezése megfelelő igények mentén.

A megkezdett munkásszálló három szintes lesz, földszint plusz két emelet. Lakrészek tekintetében 24 db 2 ágyas és 18 db 3 ágyas lakrész kerülne kialakításra. Az épületben szintenként 14 db, azon belül is 8 db 2 fős, 6 db 3 fős igénybe vehető szállás kap helyet.

A tervek szerint az építményben a földszinten recepció, fogadó és lobby-közösségi tér és 2 db kiszolgáló helyiség, tartozna. Az első – második emeleten pedig egy-egy nagy közösségi tér és szintenként 2-2 db mosoda – kiszolgáló helyiség áll rendelkezésre. A lakóegységek saját főzési lehetőséggel, wc és fürdőegységgel rendelkeznek, ezzel tennénk összkomfortosabbá, és személyes saját teret biztosítva a munkavállalók mindennapjaihoz.

A munkásszálló első lakóit 2025 év elején fogadja a szállás, figyelembe véve a Szegeden megépülő BYD autógyár kivitelezésében résztvevők nagy számához. Fontos, hogy a szállás mindössze 20 percre található Szeged ipari területétől, az autópályán is könnyen megközelíthető. A szállás megépítésekor figyelembe vettük a megközelíthetőséget, de a nyugodt környezetet is. A munkásszálló Szeged településhez és Szegedi BYD elektromos autógyárhoz is nagyon jó elhelyezkedéssel bír.

 

Átadás éve:
Folyamatban
Projekt helyszin:
Mórahalom
Referencia kategória:
Folyó munkáink, Generálkivitelezés

Munkásszálló Szeged vonzáskörzetében

Az épülő munkásszálló mellett azonban már Mórahalom központjában 4 db komplett – önálló magas színvonalú társasházi lakás is várja kiemelt bérlőit a Szeged BYD elektromos autógyárhoz kapcsolódóan azonnali beköltözési lehetőséggel.

Továbbá rendelkezésre áll Röszke telephelyünkön egy 40 fő befogadására képes munkásszálló is, amely jelenleg kialakítás alatt van. Ez már a lefoglalástól számított 3 hónapon belül beköltözhető minimum 20 fő igénytől. Innen szintén 20 perc alatt elérhető a Szegeden épülő BYD elektromos autógyár.

Munkásszálló, Röszke

További információ kérhető angol és magyar nyelven is az admin@bauszer.hu címen, illetve a linkre kattintással – Kapcsolat >>>.