BAUSZER KFT. – GINOP PLUSZ 1.2.1

2023-07-15

SajtóközleményGINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03550

Lezárult az „Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a BAUSZER Kft-nél” pályázat

A 33 éves példaértékű munka eredményeképpen a BAUSZER KFT egyik jelentős mérföldkövének tekinthető, hogy GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03550 pályázat keretében 200 millió Ft összegű, feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert, mellyel együtt a vállalkozás 2021-2022 években 286 millió Ft beruházást hajtott végre Mórahalmon. Ezzel a beruházással jelentős fejlődést ért el a vállalkozás több területen is, mellyel új munkahelyek megteremtésére is lehetőség nyílt a térségben.

Az 200 millió forint európai uniós támogatás segítségével több és nagyobb volumenű fejlesztésre volt lehetősége a vállalkozásnak.

 

 

Széchenyi Terv Plusz

 

A pályázati keretek között megvalósult informatikai fejlesztésnek köszönhetően elindultak a papírmentes iroda felé vezető lépések. Az új vállalatirányítási rendszernek és az eszközöknek köszönhetően a digitális feldolgozottság jelentősen nőtt, kiváltva a papíralapú munkafolyamatokat. Az új rendszer lehetővé tette az akadálymentes home-office munkavégzést is, miközben megszűntek a duplikált folyamatok és a feleslegesen sok helyen tárolt adatok.

A fejlesztés eredményeképp a vállalkozás eszközparkja is bővült, amihez további dolgozók felvétele is társult. A pályázatnak köszönhetően olyan földmunkagépek és munkaeszközök kerültek beszerzésre, amelyek napi használatban vannak, így nem szükséges őket bérelni. Ennek eredményeképp jelentős költségmegtakarítás érhető el, ami növeli a vállalkozás kihasználtságát és termelékenységét. Az új eszközök karbantartása és kezelése szakképzett személyzet által történik, így hatékonyabbá válik a munkafolyamat.

Ezek az új beruházások nagymértékű rugalmasságot és termelékenység-növekedést eredményeznek, ami javíthatja a vállalkozás piaci pozícióját és lehetővé teszi új megrendelések elfogadását kapacitás hiányában. Emellett a beruházás segítségével a vállalkozás nemcsak megtartja meglévő munkahelyeit, hanem újakat is teremtett.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. A projekt zárásának napja: 2023.07.31. A projektről bővebb információt a www.bauszer.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Bozsó Edit

+36 – 20 / 243 – 7004;
bozsoedit@bauszer.hu

 

 Hivatalos GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03550 Sajtóközlemény letölthető PDF

A kedvezményezett neve: BAUSZER Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A fejlesztés célja: Az üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása a BAUSZER Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 200.001.034 Ft

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.07.31