BAUSZER KFT. – GINOP PLUSZ 1.2.1

2022-08-10

SajtóközleményGINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03550

„Az üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a BAUSZER Kft-nél”

A 33 éves példaértékű munka eredményeképpen a BAUSZER KFT egyik jelentős mérföldkövének tekinthető, hogy GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03550 pályázat keretében 200 millió Ft összegű, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert, mellyel együtt a vállalkozás 2021-2022 években 286 millió Ft beruházást hajt végre Mórahalmon. Ezzel a beruházással jelentős fejlődést fog elérni a vállalkozás több területen is, mely várhatóan új munkahelyeket is teremt a térségben.

Az 200 millió forint európai uniós támogatás segítségével több és nagyobb volumenű fejlesztésre is van lehetősége a vállalkozásnak.

A pályázat keretében megvalósuló informatikai fejlesztésnek köszönhetően elindulhat a papírmentes iroda irányába, eszközei segítségével a digitális feldolgozottság az új, bevezetésre kerülő vállalatirányítási rendszerrel összhangban kiválthatja a papírhasználatot. Ezen új vállalatirányítási, informatikai rendszer segítségével biztosítja az akadálymentes home-office munkavégzést is a munkatársak részére. Megszűnnek a duplikált munkafolyamatok és a feleslegesen több helyen is szereplő adatok által foglalt tárhely is jelentős mértékben felszabadulhat. A digitalizációnak köszönhetően leegyszerűsödhetnek az adminisztrációs munkafolyamatok. Folyamatos fejlődésükhöz, növekedésükhöz az új, általuk választott vállalatirányítás megléte elengedhetetlen.

A fejlesztés eredményeképp a vállalkozás eszközparkja is bővül. Az eszközpark bővítéséhez kapcsolódik a dolgozói létszám bővítése. Az új eszközökhöz kezelőket szükséges alkalmaznia. Olyan földmunkagépek (targonca, rakodógép, vibrohenger) és munkaeszközök (gyalu, lapvibrátor, döngölőbéka) kerülnek beszerzése a pályázat keretében, amelyek napi használatba kerülnek, és a beszerzéstől számítva már nem szükséges azokat bérelniük. Ez jelentős költséghatékonyságot tud eredményezni, egyenesen következik, hogy ezzel a kapacitásaik is kedvezőbben kerülnek majd kihasználásra, hiszen megszűnik a bérletre való várakozás, a gépek megfelelően lesznek karbantartva és képzett kezelővel kerülnek használatba. Ez olyan mértékű rugalmasságot és termelőképesség-növekedést eredményezhet, amely nagyban növelheti a piaci megítélést, kapacitás hiányában már nem kell elutasítaniuk megrendeléseket. A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás a munkahelyek megőrzése mellett, további munkahelyek létesítését is meg tudja valósítani.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.bauszer.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Lázár Anett, Szervezetfejlesztési referens

+36 – 20 / 243 – 7004; bozsoedit@bauszer.hu

 

 Hivatalos GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03550 Sajtóközlemény letölthető PDF

Széchenyi Terv Plusz