BAUSZER KFT. – GINOP 5.3.2

2018-05-31

PályázatGINOP-5.3.2-16-2016-00249

Rugalmas és családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a BAUSZER Kft-nél

  • A kedvezményezett neve: BAUSZER Építő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: „Rugalmas és családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a Bauszer Kft-nél”
  • A szerződött támogatás összege: 12 572 000 Ft
  • A támogatás mértéke: 100%
  • A projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás jelenlegi létszáma 39 fő. A cég átvilágítása megtörtént, a rugalmas foglalkoztatás növelése érdekében készült átszervezési tervben, a fejlesztési javaslatok mentén meghatározott tevékenységek a projekt keretében megvalósításra kerülnek.

A projekt megvalósulása során 11 munkavállaló munkakörének rugalmas átalakítására kerül sor.
Kötetlen munkarendben 2 fő (1 fő ügyvezető, 1 fő termelési tanácsadó), távmunkában 4 fő műszaki előkészítő és rugalmas munkaidőben 5 fő fizikai munkavállaló fog dolgozni.

A projekt keretében a programban résztvevő munkavállalók, vezetők fognak részt venni a munkajogi, pénzügyi, szervezetfejlesztési, és humán erőforrás- fejlesztéshez kapcsolódó tanácsadásokon. A munkakörök átalakításához, rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó vezetői és munkavállalói képzés keretében az alábbi képzések kerülnek megvalósításra: Vezetői érzékenyítés, Belső kommunikáció javítása (Stresszkezelés, Viselkedésminta alapú kommunikáció, Belső ügyfél kommunikáció, Változásmenedzsment, Konfliktusok kezelése, Az eredményes értekezlet). A távmunka kialakításához tárgyi eszközöket vásárolunk, hogy munkavállalóink otthonában ki tudjuk alakítani a megfelelő munkaállomást a munkavégzéséhez.

A projekt célja a munka és magánélet összehangolása. Az átvilágítási terv alapján az alábbi fejlesztéseket kívánjuk megvalósítani: Az emberi erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos dokumentumok és rendszerek kialakítása, Munkavállalók és vezetők közötti kommunikáció és együttműködés fejlesztése, Vezetői érzékenyítés, A dolgozók elkötelezettségének erősítése, rugalmas foglalkoztatás bevezetése által a hatályos munkajogi szabályokkal összhangban. Utánpótlás fejlesztése, ehhez vezetői kompetenciafejlesztés, Munkatársi elégedettségi felmérés eredményeinek átbeszélése, fejlesztése.

A fejlesztés hozzájárul a vállalati munkaszervezeti kultúra javításához, valamint a munka és magánélet összehangolásához.

  • A projekt befejezési dátuma: 2018.05.31.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00249