Minőségpolitikánk

bauszer.hu | Minőségpolitikánk

 

 

A BAUSZER KFT. MINőSÉG- ÉS KÖRNYEZETI POLITIKÁJA

 

Alapvető célunk az építőipari fővállalkozási munkáink során Megrendelőink bizalmának megnyerése és megtartása, kialakítva egy stabil és kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatot.

 

Ennek elérése érdekében:

 1. Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási  és MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert működtetünk, mely garancia megrendelőink számára, hogy szolgáltatásaink minősége és megbízhatósága valamennyi vonatkozó követelménynek, elvárásnak megfelel.
 2.  
 1. Megrendelőink igényeinek mind magasabb színvonalú kielégítése érdekében kötelezettséget vállalunk integrált irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésére.
 2.  
 1. Elkötelezzük magunkat a környezetvédelmi jogi és egyéb előírásoknak való megfelelés, környezetszennyezés megelőzése, valamint a környezetterhelés csökkentése mellett. Fontosnak tartjuk új környezetkímélő technológiák, szerelési módok, környezetet kevésbé terhelő anyagok alkalmazását.
 2.  
 1. Minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, és valamennyien azon dolgozunk, hogy biztosítsuk megrendelőink jelenlegi és jövőbeni megelégedettségét, mind minőségi, mind környezeti szempontból kifogástalanul végrehajtott kivitelezéseink időben történő átadásával.
 2.  
 1. Nagy súlyt fektetünk a gyors és pontos munkavégzésre, a kivitelezési helyszínen az anyagok rendezett tárolására, a hulladékok megfelelő gyűjtésére.
 2.  
 1. Arra törekszünk, hogy alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítsunk ki. Elvárjuk, hogy igényeinket a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsék.
 2.  
 1. Kiemelten kezeljük munkatársaink szakmai felkészültségének javítását, továbbfejlesztését, valamint munkájuk során a jelen politika tudatos és maradéktalan megvalósítását célzó szemlélet kialakítását, erősítését.

 

A BAUSZER KFT. politikáját a társaság ügyvezetője hagyta jóvá, azt minden munkatárs megismerte és a munkájára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

 

Mórahalom, 2018.05.25.

 

                                                                                                Laczkó József

                                                                                                   ügyvezető sk.